BASHYA , het begin...

Voor behandelingen met diepgang

CHOU-BEHANDELING

Het leven zit vol stress waardoor we steeds vaker vergeten te genieten van de kleine dingen in het leven. De Chou behandeling geeft een moment van verademing. Het maakt uw hoofd even leeg en trekt spanningen weg.

Zij begint met een ontspannen reiniging van het gelaat. Daarna volgt een peeling met zachte polijstdonsjes die uw huid zachtjes glad polijsten, voeden en regenereren.

Hierna de hoofdhuid haarmassage waarbij de spanningen uit het hoofd worden getrokken met behulp van acupressuur, massagetechnieken en Hinata. De reflexzone massage van de oren helpt mee aan het totaal balans van het lichaam. Langzaam glijdt de spanning weg.

Het zachte regenererende crèmemasker wordt zachtjes ingemasseerd met therapeutische edelstenen. Terwijl het masker inwerkt, ondergaat u nog een heerlijke decolleté, nek- en schoudermassage,  Dag-/nachtcremé.

Let op, Verven wimpers/wenkbrauwen en/of harsen bovenlip/kin is extra bij te boeken.

Maak gelijk een afspraak!

Bashya Zen behandeling

De Bashya Zen behandeling bestaat uit een ontspannen reiniging van het gezicht en decolleté, een hoofdhuid- en haarmassage en oormassage waarna een zacht regenererend masker wordt aangebracht die wordt  ingemasseerd met therapeutische edelstenen. Om lekker ontspannen te blijven krijgt u nog een heerlijke gezichts- en decolleté massage  waaraan u zich volledig kunt overgeven.
De behandeling wordt afgesloten met lotion en een dag- of nachtcremé. Waarna u tijdens een kopje Biologische Bashya thee, nog een heerlijke handmassage krijgt.

Maak gelijk een afspraak!

Het Bashya “Privé “Ritueel

Deze behandeling wordt specifiek op uw wensen samengesteld.

Voorafgaand aan de behandeling ontvangt u via E-mail een intake formulier.
Hiermee brengt u mij op de hoogte van de persoonlijke kwaaltjes ,klachten en wensen.
Aan de hand van die informatie wordt er een behandeling samengesteld speciaal op u gericht.

Een behandeling van ongeveer 60 minuten.

Maak gelijk een afspraak!

Bashya Reflexbehandeling!!

De behandeling voor echt totale ontspanning!!

Behandeling begint met hoofdhuid haarmassage waarbij de spanningen uit het hoofd worden getrokken met behulp van acupressuur, massagetechnieken en Hinata.

Daarna de ademhalingsoefening, acupressuur puntmassage voor het wegvloeien van spanning, oormassage, dieptereiniging van gezicht en decolleté, peeling met zachte polijstdonsjes die de huid glad polijsten, voeden en regenereren, epileren,  gezichtsreflexologiemassage met edelstenen (de reflexzones van het gezicht corresponderen met de organen van het lichaam),  een heerlijk 4 soorten kleimasker (vierelementenmasker) lotion, dag-/nachtcrème. Tijdens het masker kunt u genieten van een heerlijk kopje Biologische Bashya thee.

Maak gelijk een afspraak!

Bashya Nilaya Rugbehandeling

Eigenlijk is dit geen behandeling maar een waar Ritueel!

De rug is ons meest beschermende deel van ons lichaam.
Je bereikt hier bovendien de zenuwen die naar alle andere lichaamsdelen uitwaaieren.
De rug is ook, waar we ons in welke situatie dan ook bevinden, recht willen houden.
Kracht aan onszelf willen geven.

Rechte schouders en rug geven ons de indruk er tegen aan te kunnen gaan zelfs als we eigenlijk de kracht niet meer hebben.
We dragen alles mee op onze schouders en de rugzak van opgedane ervaringen kan soms heel zwaar zijn.

Met de Bashya rugbehandeling behandel je eigenlijk al het hele lichaam, het geeft energie, zorgt voor harmonie en een betere doorstroming van de energie in het lichaam.
Het brengt het lichaam weer in balans. De behandeling bestaat uit het zuiveren van de rug van alle spanningen, de Guasha* strook methode met een witte Jade steen en verschillende massagetechnieken.

Maak gelijk een afspraak!