Welkom in de wereld van BASHYA

Voor behandelingen met diepgang

Bashya schoonheidsverzorging

Maak kennis met de natuurgeneeskundige schoonheidsrituelen van BASHYA, waarbij behandelingen worden omgetoverd tot prachtige rituelen met de mooiste resultaten.

Bashya is schoonheidsverzorging met een natuurgeneeskundige inslag. Bashya heeft behandelingen met diepgang. Bashya weet dat we meer nodig hebben dan een schoonheidsbehandeling om de balans weer terug te krijgen van huid en welbevinden.

Verzorgingsproducten

De verzorgingsproducten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en zijn gericht op de ondersteuning en verzorging van uw huid van gezicht en lichaam. Actieve ingrediënten op basis van heilzame kruiden, wassen en olien, het eerlijkste dat de natuur te bieden heeft. Zonder toevoegingen en absoluut niet getest op dieren, ook niet de afzonderlijke ingrediënten! Gewoon eerlijk en zuiver.

De energetische BASHYA behandelingen geven een moment van verademing. De BASHYA technieken van de koesterende handen laat wegglijden in volledige ontspanning en geeft u optimale verzorging. Het gebruik van de warme zijdezachte kruidenoliën, de gebruikte technieken en energetische producten zullen u uitnodigen om mee te reizen naar het stiltepunt.

Bashya bestaat uit een volledige verzorgingslijn welke helemaal afgestemd en op maat gemaakt kan worden. De lijn bestaat uit basis producten waaraan de verschillende serums, tincturen, extracten olien en kruiden aan toegevoegd kunnen worden en uw producten elke keer op nieuw anders en op u is toegelegd. 

Daarbij maakt Bashya veelvuldig gebruik van edelsteentherapie, aromatherapie, fytotherapie en meer om tot optimale resultaten te komen. De Bashya lijn is volledig puur natuur niet slechts een beetje maar helemaal.

Energetische BASHYA behandelingen

Elke Bashya behandeling bij “Carpe Diem” begint met een gezichtsreiniging, daarna wordt de behandeling vervolgd met het Chou Stiltepunt ritueel. Hierbij wordt het hoofd leeg gemaakt en worden spanningen weg getrokken. Een betoverende ervaring.

Met Bashya krijgt u een behandeling op maat. Geen enkele behandeling is hetzelfde. Het enige dat bij elke behandeling gelijk is, is het ontspannen gevoel waarmee u de praktijk verlaat.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de helende krachten van pure plantenextracten, warme geurende oliën, kruiden, oosterse en westerse massage technieken en therapeutische stenen.

Ga snel naar onze Bashya behandelingen