Over Carpe Diem

Even voorstellen...

Even voorstellen,

Mijn naam is Janny Knobben, Ik ben Schoonheidsspecialiste en Manueel Praktizijn en sinds mei 2006 oprichtster en eigenaar van Schoonheidssalon en Massagepraktijk “Carpe Diem”

Manueel Praktizijn

De titel Manueel Praktizijn is een beschermde beroepstitel die alleen kan worden toegekend door de Dutch Bodywork Academy.

Het diploma Manueel Praktizijn kwalificeert de bezitter als A-therapeut, dit betekent het beheersen van klassieke massage, segmentale massage en Shiatsu Ryoho.

Het diploma Manueel Praktizijn bestaat uit de zelfstandige modules Shiatsu Ryoho, Klassieke Massage, Segmentale Massagetherapie en Voetreflexologie. Voor het diploma is tevens vereist dat de kandidaat de medische basisvakken heeft bestudeerd en met goed gevolg het bijbehorend examen bij DBA heeft afgelegd.

De opleiding Manueel Praktizijn is door de FONG geaccrediteerd als HBO-opleiding.

Aangesloten bij de NVST

Ik ben tevens lid van de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten, kort NVST.

Diverse massages (mits u aanvullend verzekerd bent), kunnen worden vergoed door uw Zorgverzekeraar!

U heeft hiervoor geen verwijzing nodig van uw huisarts! Zie de polisvoorwaarden van uw zorg verzekeraar alternatieve geneeswijzen. Zie voor overige informatie de website van NVST.

Lijst van Verzekeraars: Klik hier voor een opsomming van zorgverzekeraars die bereid zijn behandelingen te vergoeden.

Denk erom, U kunt aan deze lijst geen rechten ontlenen. Neem altijd van tevoren contact op met uw zorgverzekeraar. Mijn NVST Licentienummer: L1865