Huidverzorgings behandelingen

Privacy en gezelligheid zijn de voornaamste ingrediënten om het gevoel van totale revitalisering te ervaren.

Kennismakingsbehandeling

Reinigen,
Peeling,
Wenkbrauwen harsen,
Gezichtsmassage,
Dagcrème

Maak gelijk een afspraak!

Carpe Diem Standaard

Reinigen, stomen
Peeling,
Oneffenheden verwijderen
Wenkbrauwen
Harsen,
Gezichtsmassage
Masker
Lotion
Dagcrème

Maak gelijk een afspraak!

Carpe Diem Special

Reinigen, stomen, Dieptereiniging met de skinscrubber, (Het verwijdert vlekken, rimpels, puistjes, eeltlagen en werkt diep in de poriën, waardoor de huid glad, schoon en elastisch aanvoelt), Onzuiverheden verwijderen.

Wenkbrauwen harsen/epileren, Gezichtsmassage, Hydraterend vliesmasker insluizen met ultrasound, het ultrasound apparaat wekt door middel van een ultrageluidfrequentie een hitte energie op in het lichaam.
Hierdoor word de doorbloeding gestimuleerd en het product sneller opgenomen als afsluiting een dag/nachtverzorging afgestemd op uw huidtype.

LET OP!  Verven wimpers/wenkbrauwen en/of harsen bovenlip/kin is extra.

Maak gelijk een afspraak!

Rust in je hoofd Behandeling

De behandeling begint met een hoofdhuid-haarmassage waarmee de spanningen uit het hoofd wordt getrokken. Met behulp van Hinata olie(laat het oude los en trekt spanningen uit het hoofd) massage en acupressuur van het hoofd. De reflexmassage van de oren helpt mee aan de totaalbalans van het hoofd. En langzaam glijdt de spanning weg!

Maak gelijk een afspraak!

Huidverjongingsbehandeling

Een behandeling met maar liefst 3 maskers!
De behandeling begint met een speciale reiniging met fruitzuur, daarna volgt een masker met fruitzuur en kruiden die de doorbloeding stimuleren. Dan volgt een sterk vitaliserend masker dat de doorbloeding van de huid sterk bevordert. Om de huid weer enigszins af te koelen, wordt een Collageen vliesmasker aangebracht waarvan de werkzame stoffen worden ingesluist met Ultrasoon. Uw huid is nu goed doorbloed en gevoed met collageen!!
Maak gelijk een afspraak!

Jongerenbehandeling

Reinigen,
Dieptereiniging,
Peeling,
Onzuiverheden verwijderen,
Verzorgende crème

Maak gelijk een afspraak!

Acnebehandeling

Reinigen,
Dieptereiniging met stoom,
Oneffenheden verwijderen,
Peeling of masker.

Maak gelijk een afspraak!

 

Diverse Deelbehandelingen

Epileren,
Wimpers en/of wenkbrauwen verven,
Harsen bovenlip en/of kin,
Harsen benen,
Bruidsmake-up.

Maak gelijk een afspraak!

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling die een dun laagje pijnloos van de hoornlaag afslijpt.  Door het afslijpen van dode huidcellen wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen en de doorbloeding gestimuleerd. Dit heeft een verjongend effect op de huid!

Microdermabrasie

Hoe ziet de behandeling eruit?
Na een diepte reiniging wordt de huid gepeeld met de diamant-microdermabrasie. Vervolgens worden, onder invloed van ultrasoon geluid, hoogwaardige verzorgingsproducten, zoals hyaluronzuur of collageen toegevoegd.
De behandeling is aan te raden in een kuur van 6 behandelingen 1 x per 10 dagen.
Het is belangrijk dat u uw huid vanaf twee weken voor de behandeling niet meer blootstelt aan de zon of zonnebank. Verdere voorbehandelingen zijn niet nodig.

Maak gelijk een afspraak!

Mesotherapie

Voor iedereen die mesotherapie wel aanspreekt maar naaldjes niet ziet zitten is er sinds kort ook een “mesotherapie-zonder-naalden-behandeling” die uitstekende resultaten garandeert.
Mesotherapie zonder naalden maakt gebruik van een extreem lage spanning samen met de sinus golven van de elektroporation. De combinatie van de systemen zorgt voor een verbeterd transport tijdens het gelijktijdige gebruik van elektrische pulsen. Dit proces is verantwoordelijk voor de doorlaatbaarheid van de huid. Daardoor kunnen grote hoeveelheden werkstoffen (zuiver natuurlijk hoog gedoseerde plantextracten o.a hyaluronzuur, enzymen en vitaminen ) tot in de diepste huidlagen binnendringen.

De behandeling geeft spectaculaire resultaten, dit alles zonder chirurgie en zonder naalden. Het grote voordeel van mesotherapie zonder naalden is dat er geen risico’s zijn op nevenwerkingen of ongemakken zoals huidbeschadiging. Het alternatief voor het laten wegspuiten van rimpels. Mesotherapie zonder naalden kan toegepast worden voor verschillende behandelingen en is voor iedere huidsoort geschikt.

Bij verticale lijnen op het decolleté blijkt mesotherapie opmerkelijk goed te werken. De huidconditie zal aanzienlijk verbeteren. Mesotherapie is een perfect preventief middel in de strijd tegen huidveroudering.

Mesotherapie
Reiniging van gezicht, hals en decolleté, Deep peel,  Insluizen van werkstoffen met Ultrasoon, Mesotherapie, Vliesmasker, Oogmasker, Dag- of nachtverzorging

De behandeling is aan te raden in een kuur van 6 behandelingen 1 x per 10 dagen met ondersteuning van een serum en een hyaluroncreme.

DE HUID BEWIJST HET RESULTAAT

Maak gelijk een afspraak!