Lichaams behandelingen

Een Carpe Diem lichaamsbehandeling geeft energie, zorgt voor harmonie en een betere doorstroming van de energie in het lichaam.

Bashya Nilaya Rugbehandeling

Eigenlijk is dit geen behandeling maar een waar Ritueel!

De rug is ons meest beschermende deel van ons lichaam. Je bereikt hier bovendien de zenuwen die naar alle andere lichaamsdelen uitwaaieren.

De rug is ook, waar we ons in welke situatie dan ook bevinden, recht willen houden. Kracht aan onszelf willen geven. Rechte schouders en rug geven ons de indruk er tegen aan te kunnen gaan zelfs als we eigenlijk de kracht niet meer hebben. We dragen alles mee op onze schouders en de rugzak van opgedane ervaringen kan soms heel zwaar zijn.

Met de Bashya rugbehandeling behandel je eigenlijk al het hele lichaam, het geeft energie, zorgt voor harmonie en een betere doorstroming van de energie in het lichaam. Het brengt het lichaam weer in balans.

De behandeling bestaat uit het zuiveren van de rug van alle spanningen, de Guasha* strook methode met een witte Jade steen en verschillende massagetechnieken.

Maak gelijk een afspraak!

Lichaamspeeling en Pakking:

Een lichaamspeeling is aan te bevelen voor dat u een pakking ondergaat omdat op deze manier de werkstoffen beter hun werk kunnen doen.
De peeling verwijdert de dode huidcellen Daarnaast draagt een lichaamspeeling bij aan een optimale en gelijkmatige bruining van de huid.

Maak gelijk een afspraak!

Afslankende lichaamspakking (algenpakking)

Diepzee-algen bevatten een grote hoeveelheid mineralen welke zorgen voor een verbetering van de doorbloeding en verlevendiging van het weefsel, zodat afvalstoffen via een verbeterde lymfedrainage sneller kunnen worden afgevoerd.

Een diepzee algen pakking werkt daardoor afslankend en verstevigend, heeft een zeer ontspannende werking en verbetert de gehele conditie van het lichaam.

Maak gelijk een afspraak!

Lavendula Wrap (lavendelpakking)

Lavendula Wrap is voornamelijk een ontspannend lichaamsmasker met een verstevigende werking voor de probleemloze huid.

Werkt in het bijzonder gunstig bij mensen met gewrichts- en spierpijn.

Maak gelijk een afspraak!